måndag 30 november 2009

Gaia listar!

Gaia listar 6 av världens hetaste män!


Justin Bresica


David Beckham


Captain Jack Sparrow (Johnny depp)


Dregen



Brad Pitt

Brody Jenner

Träningsverk! GaaAaaHh..


Trött på att vara under föreldrarnas makt!!
Visa saker som man frågar kan dem bara säga ett rakt nej till! Ibland förstår man dem men ibland är det ett helt onördigt nej! Ibland kan jag undra om dem säger nej bara för att dem kan det och det inte finns så många år kvar att kunma bestäma över oss som inte är myndiga än?! Men doma åren är kankse en tid som man måste gå igenom för att känna frihets känslan när man väl blir myndig... How knows?

Iallefall så har jag träningsverk i nästan HELA kroppen. Var på StepUp i går på Life i Lerum. Step är så mycket jobbigare än vad man hade trott. Förts stå och gå upp och ner på en planka och upp med knäna osv. Men sedan ta fram tyngder och göra massa övningar, aja hoppas det ger resultat! =)
Skall göra iånming mig för att vandra över till min handledare för praoen som just nu sover... Men det börjar bli dax att vecka henne får se om det blir staden idag.
Hug and Kisses/ Gaia

lördag 28 november 2009

Sverige, sverige älskade vän


Lite tankar från min sida, men innan ni läser vidare vill jag bara säga att jag absolut INTE är rasist så missuppfatta inte mina åsikter där.

Jag tycker att hela det här rabaldret med Sverigedemokraterna är bra, det får Sverige att tänka om lite. De små idioterna i regeringshuset får en lite surare karamell att suga på det, och det förtjänar de bannemig.
Det är bra med ett parti som säger det som så många tänker. Och igen, nej jag tycker inte att alla invandrare ska skickas ut ur Sverige, men jag tycker inte att vi svenskar ska anpassa oss för dem. Det är vårt land och våra seder och bruk. Skulle en svensk tjej flytta till ett starkt muslimskt troende land, t.ex. Saudiarabien, skulle den vara tvungen att ha huckle på sig, oavsett vad hon tyckte, för det är deras seder.

Vi svenskar är inte svenskar, vi är internationella. Våran enkrona står för sambandet mellan Sverige och Finland, vi får inte ha Sverige-tröjor på oss i skolan, vi får inte sjunga Sveriges nationalsång, vi får inte vara svenskar. Allt detta för att det anses som rasistiskt.

Det är alltså rasistiskt att vara patriotisk. Hör ni hur sjukt det låter? Patriotism ska fan vara något bra sålänge det inte skadar någon annan, och jag tror faktiskt inte att invandrarna skulle ta illa upp om vi hade Sverige-tröjor på oss en dag, eller om vi sjöng nationalsången på skolavslutningen. Jag tror faktiskt att de skulle känna mer att de tillhörde ett land.

"Vår svenska kultur, den är fin den, det är midsommar med sill och potatis". Ja oj vilken kultur!
Vilken svenska kultur? Vi har knappt någon kultur kvar! Vi är så väldans duktiga och anti-rasistiska och hela fadderullan, men hur svenska är vi, egentligen?



/Louise, svennen

" When i grow up, I wanna be a star, i wanna be famous"


Dem flesta barn har haft en känsla av att dem vill bli något när dem blir stora, något känt! Bo i en klyschig skyskrapa i NewYork, ha mycket pengar och leva livet.
Vet inte om det är bara jag som fortfarande tänker så, eller är det en dröm som aldrig kommer gå i uppfyllels. Alla har väl hört ordspråket " Man klarar allt man vill" stämmer det? Just nu har jag vart i Lerum och kollat lite, druckit en Oboý med Marsmallows pratat lite med Rebban, min hjärna går på högvarv. Om ungefär en månad skall man veta vad man vill jobba med när man blir stor, livets störtsa val skulle jag säga. Man kanske kommer långt, eller vem vet man kanske slutar på en barkbänk i femman?! Jag vill dock inte stanna i gbg, jag vill ut och resa, pröva på nya saker, lära sig saker man aldrig visste förrut, lära sig av sina misstag, ha något att berätta för sina barnbarn... Idag är en tänke dag. Nu skall jag packa till träningen, hoppas tankarna släpper ute på plan...

KösS / Gaising

Ho ho!


Min dag har varit riktigt bra faktiskt, hade inte allför bråttom till bussen imorse och min argumenterande text blev klar. Fast nu kom jag på att jag skulle skriva rent den över praoveckan och boken är kvar i skolan, smart Louise.

Fattar det mesta av No:n nu också, skönt! Matten går bra den med :)

Efter skolan var det stallet som vanligt där vi hade teori. Vi fick reda på att vi skulle vara med på luciashowen och vi ska rida kadrilj utklädda till tomtar. Förhoppningsvis får jag ha Finesse, men kanske stor häst, får se.

Väl hemma var det godaste middagen på länge som gjorde min hungriga mage väldigt glad; Oxfilé med ugnsstekt potatis och rödvinsås. Skitgott! Sedan var det Idol, där min crush på Erik växte enormt och jag längtar till nästa fredag då jag, Sara, Gaia, Emelie och Lovisa ska sitta på läktarn i Scandinavium och se Erik, Tove och Calle live! Nice som fan!

Efter Idol satte jag mig för att spela lite gitarr och så satt mamma och pappa och lyssnade på mig. Efter att jag spelat klart "Wish you were here" av Pink Floyd, som är pappas absoluta favoritband och ligger högt på min lista, sa pappa att jag kanske kan uppträda den på scen med ett band på campingen i Dalhalla i sommar. Coolt ju! Och pappa lär vara stolt som en jag vet inte vad.

Nej hörni, nu räcker det för idag. Återkommer när jag har nåt att återkomma med (underbara logik!)
Någon dagens misstolkning blir det inte, för mitt minne är askasst.

Pöss!
/Louise

torsdag 26 november 2009

Dagens misstolkning:

" Kom igen nu, ta tag i bollarna"

hihi Sades av min tränare Roger

Peace Love and Understanding/ Gaising

onsdag 25 november 2009

Dagens misstolkning

Tja, eftersom att Gaia redan sagt den ena så får väl jag säga den andra.

Dagens misstolkning: "Så höll han handen runt den hårda strumpan" tyckte Hedda var en bra idé att citera från Sunes jul på bambarasten till en trött och flummig Louise. Inte okej Hedda

Kortkort inlägg, nu ska jag nog ta och sova ^^

Godnatt folks!

" Där blev du av med det körkortet"



Dagen började med en försovning, men han faktiskt till skolan och till bussen ( men hade en lite irreterad Johanna efter mig efter som jag var lite sen ut) I skolan var det som det var, åkte hem till Emelie på bamba rasten och åt pannkakor och paj (Y) det gillar´t vi. Efter skolan var det lucia övning vilket jag hoppa efter som jag hade en moppekurs att sköta. Satt vid en data i en timme och gjorde massa gammla prover för att se hur mycket kunskap jag hade, sen var det ut och köra. Åkte faktiskt till olofstorp. Det gick oväntat bra tills jag körde mot en stopp skylt hehe...
Jag bromsade in och så kom inga bilar så jag körde då sa läraren " där blev du av med det körkortet" jag blev ass rädd. Men han skoja, hade bara hänt om polisen hade sätt mig (A) hihi
Köpte två par skor efter moppekursen iallafall ( se bild)
Skulle betala med kortet så visade det sig att jag inte hade några pengar ( vilket jag visste att jag hade)så fick springa till en bankomat som krångla den med, så fick ta ut 300 kroner åt gången -.- segt! Men nu är man hemma, tänkte läsa lite SO!
Och gå och lägga mig vid 21.00 vilket är om tre minuter, så får sickta på 21.30. Måste skärpa mig med tider försovit mig två veckor i rad nu och det är inte okej.

Louise och jag skall börja med dagens misstolkning
Dagens misstolkning: " Jag vill inte ha en pinne i röven" sades av Tobias Sörrensen^^

God natt och sov gott

Pa rum pum pum pum

Tjenare folks!

Idag har det väl inte hänt sådär överdrivet mycket, skola, sen luciaövning i närmare två timmar. Ska sjunga solo med en eller tre andra, är inte säker än. Vi ska antagligen sjunga "The little drummer boy", men den är så helvetiskt tråkig och jag vill verkligen INTE sjunga den. Men men, får väl se hur det blir.

Väl hemma stack jag ut och red en sväng i mörkret med Jennie. Tjalfi var väldigt pigg och glad över att komma ut, och han hade blöt rygg så man blev blöt i rumpan.

Sen ska man tydligen eventuellt lana nån fredag om ett tag, Hedda ville det väldigt gärna. Hur gärna the boys (orkar inte skriva ut alla sex namm) vill det har jag ingen aning om, men de har väl inget val nu när Hedda blev så himlans entusiastisk :P

Och oj tjena vad kul det här inlägget blev. Nåväl, ni överlever.


Peace!

Louise da rockeeeer

tisdag 24 november 2009

Hjältina!



Jag har en sjukt underbar vän vid namn Louise Christina Aurora von Hofsten. Den fantastiske kvinna föddes på salhgrenska den 21 Januari. Louise har namnsdag den 25 Augusti och det har hon haft sedan 1986. Hon bor i dockered ( Göteborg/ gråbo) i ett gult mycket mycket fint hus som är helt underbart att vara i.

Louise är en människa som man ibland undrar om hon är riktigt, klart att hon är riktig( skulle aldrig göra en blog med en icke levande varelse) men det är inte så konstigt att man inbillar sig det ibland efter som Louise är så underbar. Louise har inga bekymmer med att säga vad hon tycker och tänker vilket kan vara skönt i dem flesta läggena. Hon utstrålar en energi som gör att man blir glad även dem svartaste dagarna. Hon är en människa som vet nästan allt om mig, vilket innebär att jag litar på henne till 1000.... vilket i det innebär att hon är en människa man kan gå till om man behöver prata, skratta med om man läst ett nytt skämt, gråta hos om det inte är på topp eller bara allmänt vad med för att ha kul!

Om det nu skulle hända att Louise inte fanns vid min sida.... då hade halva jag även inte funnits. För hon är en person som jag kan prata om allt med, viktig som skit som känslor som allt! Om ni nu råkar gå förbi henne på stan, så kan ni försöka ge henne en vänlig blick och sedan bygga upp en kompisrelation med henne, för en som hon behöver varandra människa. Hon är en del av mig som jag INTE kan klara mig utan.

Vi har till bringat mycket tid med varandra enda sen 1:an faktiskt, vilket jag är grymt nöjd med. All tid har inte vart på hemma mark. Sommarstugor och skogen har vi tillbringat en hel del tid på.Du är en människa jag verkligen kan säga " Jag älskar dig" och mena det från innersta botten av mitt hjärta!

Louise betyder hjältina eller kämpe...

Hoppas blogen blir något kul för er läsare att följa!

Kramisar!

Moder jord


Min käre vän Gaia Sol Love Rosenqvist föddes på Borås BB den 4 oktober 1994. Hon har bott på en hel del platser; Rödbo, Målöga, Björboholm, Gamlestan och Stenared. Numera spenderar hon även vissa lov och helger hos sin mamma uppe i Falun.

Gaia är en människa som sprider glädje omkring sig, var hon än är. Hon möter de mesta svårigheterna med ett leende på läpparna och allt blir så mycket lättare med henne omkring.
Behöver man prata, skratta eller gråta finns hon där, dygnet rum i alla väder, och hon hjälper en verkligen. Hon stöttar, peppar och livar upp stämningen.

Miss Rosenqvist är verkligen viktig för mig, galet viktig. Utan henne hade det varit mycket svårare då hon är den enda jag verkligen kan prata om ALLT om.

Vi har mååånga minnen tillsammans, några som jag inte ska tråka ut er med, men de är verkligen guld värda.

Jag känner att allt det här blev väldigt klyschigt men vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig annars.
Nåväl, hoppas det gav er som inte känner henne en värdig bild av henne.

Puss!

Louise da klischewriter

Halloj!

Jajamen, vi (Louise och Gaia) har en blogg!
Vi kommer skriva exakt det vi känner för; djupa tankar, vad vi har gjort under dagen och allmänna känslor :)

Vi kommer försöka att uppdatera så ofta vi kan, men vi kan inte lova nåt inlägg varje dag.

Enjoy!


Peace!

/Louise och Gaia