tisdag 29 december 2009

Vi lever!

Eller, jag lever i alla fall. Jag tror att Gaia gör det också. Den ungen är i Åre nu och jag är sjukt avundsjuk på henne.

Nåväl, länge sedan man uppdaterade nu. Här har det inte hänt alls mycket. Juldagen spenderade jag hos morfar tillsammans med mamma, pappa, moster, hennes sambo och min kusin. Det var väl inte direkt kul, rätt långtråkigt faktiskt.
Lördag var jag, mamma, Annika och Tobbe och spelade bowling, det var kul :) Inte gjort det på skitlänge, men några strikar fick jag allt till ^^
Söndag var jag och red med Sara på hennes mosters hästar, det var väldigt mysigt. Vi red på en GIGANTISK, snötäckt äng och fjantade runt :)

Igår gjorde jag ingenting. Skittråkigt.

Snart kommer Moa hit. Vad vi ska göra har jag ingen aning om, men det blir nog bra ^^

Hmm, tänka sig. Det hade faktiskt hänt mer än jag trodde. Nåväl, ska försöka vara lite bättre med uppdateringen fortsättningsvis :)

Louise

onsdag 23 december 2009

... och raskare räv på isen


Jahapp, så är det julafton imorgon. Det är ju helt sjukt, IMORGON! Var tog tiden vägen? Alldeles nyss var det ju första advent.

Snön ligger djup därute, granen är klädd, klapparna ligger under den, glöggen drucken, pepparkakorna och lussebullarna bakade. Så varför har jag inga julkänslor? Jag har gått omkring och hoppats och trott att de skulle komma när vi klädde granen, och visst kröp väl de fram lite, men de sprang snart och gömde sig igen.

Jag vill ju ha julkänslor! Jag vill känna en sådan där barnslig glädje över att det är julafton om en timme och tio minuter, vill somna fort så att det blir julafton snabbare! Men uppenbarligen har människorna i mitt känslomässiga kontor tagit jullov och ligger på någon strand i Borneo.

"You scumbag, you maggot, you cheap lousy faggot"

Anyway, en riktigt god jul till allihopa i alla fall! :D


Louise

tisdag 22 december 2009

42


Satt precis och pratade lite med min gode vän Erik om meningen med livet. Finns det någon mening med livet?

Mitt svar är: Nej, det gör det inte. Man lever för att ens föräldrar födde en och sedan fortsätter man leva för att man gillar det. De som inte gillar det tar slut på sitt liv. Lite grovhugget, men ändock.

Kan bli så fruhuuktansvärt trött på vissa, ofta starkt troende människors, åsikter om detta.
"Gud har gett oss alla en uppgift"
Jaha, och vad innebär denna uppgift då? Jobba på Volvo, äga en villa i en småstadsort, ha fru/man, barn och hund. Leva ett vanligt svensson-liv helt enkelt. Jisses, vilken uppgift.
Nu säger jag inte att folk inte trivs med svensson-liv, jag menar bara att det inte låter som någon vidare stark uppgift utfärdad av självaste Herr Allsmäktig.

Eller vissa forskares/"naturtroendes" snusförnuftiga åsiker.
"Vi lever för att fortsätta avla mänskligheten"
Oj vad roligt det låter! Vi lever alltså endast för att föda fram nya barn så att den underbara mänskligheten inte dör ut. Jo visst, i grund och botten är det väl sant, men det låter ju inte som världens roligaste underlag för att leva.


Enligt mig är meningen med livet enkel: Var nöjd med det du gör och passa på att ha lite kul på berg-och dalbanan som kallas livet. Gör man det behöver man ingen mening med livet, och bara för det betyder det inte att livet blir meningslöst, bara att vi inte behöver ha något recept för att leva. Bara lev.


Det var allt för mig för den här gången.

Louise

söndag 20 december 2009

Avatar!


Igår var Viola, Rickard och jag iväg och såg Avatar på Bergakungen. Den var galet jäkla bra! Jag hade verkligen stoooora förväntningar på den, och den överträffade alla!

Till att börja med var den verkligen sjukt snyggt gjord, grafiken var galet bra! Storyn var marvellous, karaktärerna underbara, effekterna strålande, och känslan satt som en smäck. Den är visserligen väkldigt lång (två timmar och fyrtio minuter) men det tänker man inte på. Inte en enda gång undrade jag när den skulle ta slut, vilket jag kan göra på långa filmer.

Många gånger fick man en "ahaaaw? :(" känsla (lite svår att beskriva, jag vet) och den fick en verkligen att börja tänka. Musiken var verkligen skitbra och hela filmer var galet mäktig och storslagen! Jag gillade också att trots att den var övernaturlig var den inte så "jobbig" som vissa sådana filmer kan bli. Den kändes på något sätt "normal", trots att hälften av alla karaktärer är långa, blå och har svans.

Summan av kardeumman: Helt klart sevärd, och se den på bio, för en vanlig TV skulle inte göra den rättvis och James Cameron får ännu en storfilm att skriva upp på sina meriter
Betyg: 6/5 popcorn :D

Jag borde bli filmkritiker.

Au revoir!

Louise

torsdag 17 december 2009

LoOOOoooOoOOOOoooooOOoooov!



LooOOOOOOooOOoooOOOooooooOOOOooooooooOOooooOOOooOOoooOOOoooOOOOOOOooooOOoooOoooOoooOoOooOooOOooooOOoOOOOOOoooooOOoooooOOoooooOOOooooOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOoOoooooooooooOOOOOOOOOOoooOOOv!


Idag var sista dagen i skolan. Kom till skolan kl 9 vilket jag inte fattar varför, men det var bara för att det skulle räknas som en "hel" dag. Så det blev att sammla klassen, öppna packet! Fick en rosa ljus slinga utav Moa, vilket blir jätte bra. Kommer bli så snyggt med den när jag får åning i byschan till våren. Sen kolla på 7 jul avslutning. Sista jul avslutningen i Bergum:( :D... Ja det var väl så där, man hörde i storsätt ingenting faktiskt. Fick gå upp på scen:O Fick en medalj :)

Nu är det iallefall lov och jag skriver i lite fotolls saker. Sen blir det träning:)
Nu räknar man ner till Jul, en vecka / 7 dagar kvar till Jul YEY!!:D Sen blire Åre!

Puss o kram skumbanan! :*

tisdag 15 december 2009

Rudalen, fika!:)

Var och fika med min underbara Linda. Mums två stora kyckling frallor med pesto :)
Fick även paket... Yey! =D En cocconut kram från Bodyshop och ett stöttspel och en parfym jag fick välja själv, Beckhams nya MUMA!
Hon köpte skor och jag ett baslinne på ginatricot!




Moa och Mirre


me unt Moa!

Det är på bloggen man skall bjuda på sig själv;)

Skridskor på rudalen idag, helt okej. Roligaste gången av alla gånger där iallefall! =D
Jul lov på torsdag, idag var sista gången jag plugga till något detta året och det känns MER än bra. Dax att nanna för min del kram på er!

Alice Cooper!


Jeppjepp, igår var jag, syster Annika, hennes kille Tobbe, mamma, pappa och Annikas kompis Frida på Alice Cooper i Lisebergshallen ^^

Ska jag vara helt ärlig måste jag säga; det var okej, men inte mer. Hade rätt höga förväntningar och han höll inte upp till dem. Först stod jag, Annika, Tobbe och Frida typ fyra rader från scenen, men där såg man ingenting tack vare typ tre stycken två-meter långa och bredaxlade killar, så man missade alla gånger Alice dog. Sen var det typ INGEN känsla heller! Ytterst få hoppade, ytterst få skrek. Visst, alla klappade händerna, men hur kul är det då?

Till slut gjorde mina ben revolt och jag bestämde mig för att gå bak. Jag ringde mamma, hon mötte mig utanför bara för att säga att hon inte hade några pengar till vatten, men bara några sekunder senare kom Tobbe också ut och han hade pengar :) Då blev min törstande kropp glad.

Sedan följde jag och Tobbe med mamma in och stod med henne och pappa, där man faktiskt såg bättre.

Men men, det var väl en helt-okej-kväll med rätt bra förband; Roxie 77 och Electric Boys :)


Nåväl, nu är det bara till att längta efter Kent-konserten som är i mars. Can't wait :D

Rock on!
Louise

söndag 13 december 2009

In Flames!!!


Jag unt meine sister, träffa tre goa gubbar vid sätterna bredvid oss. Den ena frågade oss om det var vi som hade vart på In Flames för fyra årsen vid Lisebergshallen och dem tjejerna var ungefär vid 15-16 årsåldern då, vilket blir att bådde jag och Nadja såg ut som 20 ;)

Började med att man vaknade upp på morgonen,kändes som en helt vanlig dag. Hoppade i duschen och vips så mindes man IN FLAMES. Blev att vandra över till Nadja och börja blåsa håret och sminka o.s.v Sen ner till bussen. Träffade ett par perssoner Vigge och hans kompis, sen såg jag Annika så jag stog och skrek men hon hörde mig inte så jag gick fram till henne och vinkade henne nästan i ansiktet, hon såg ut som ett frågetecken, tog väl 10 sek sen TROR jag hon kände igen mig. Malin var även där med hennes två kusiner och så träffa vi Oliver, Jennie och Jeremy.

Förband: Every time i die, Dead by April, Killswitch Engagde
Huvudband: IN Flames!!
Hanna kom och hämtade oss med bilen och nu sitter Nadja på flyget till Tenerffia vilken gris nu när första " riktiga " snö har landat...
Tack för dagen<3

Jag är snabb


Oh ja, jag är bäst på att uppdatera. Jag uppdaterar varje dag, jajamensan.

Nej men, förlåt för att jag är värdelös på updates. Jag ska bättra mig :)

Veckan har varit sisådär, mycket luciaövning, Chalmers-besök och annat tjafs. Chalmers-besöket sög för övrigt.
Luciatåg i fredags också, gick riktigt bra tror jag. Jag var sjukt nervös när jag och Julia skulle sjunga "När det lider mot jul" och rösten sprack i nån sekund, men annars lät det nog bra... hoppas jag.

Visstja, vi (jag, Gaia, Emelie, Sara och Lovisa) var ju på Idol förra helgen. Det var riktigt nice :) Gaia, Sara och Emelie blev alldeles till sig när de såg Daniel da Silva, Lovisa visste inte vem han var, jag skrattade.

Idag var det julmarknad där jag, Viola och Bea hade hand om luciatåget. Bortsett från att 7-8 åringar inte sjunger asbra gick det enligt planerna. Imorgon är det kadrilj på ridskolan, kommer bli sjukt kul :)

Nej, nu har ni fått en update och imorgon kommer förhoppningsvis en om kadriljen, om jag inte är för upptagen med att skriva om jävla Emile Zola.
Jag hatar fransmän som skriver galet dåliga böcker. May they burn in hell.

Jaja, godnatt på er alla!

xoxo Louise

torsdag 10 december 2009

Idol, Allum!



Ja, det var ett tagsen man uppdaterade.
Idol var helt amazing! Började hos Nadja för min del så stylade hon mig ;) Sen in till stan träffa brudarna och Idol! Helt klar bäst, och hur stor chans är det att man tar kort med Daniel da Silva? Hihi
Färgat håret för er som inte viste det!

Veckan har varit helt okej, lite smått jobbig bara! Inga detaljer.

Igår var jag och Emelie på Allum wiii. Träffa as många som vi kände...
Nu har jag iallefall bara en julklapp kvar och det är till pappa och han skall få ett par gråa tofflor där det står " pappa är bäst" även ifall det inte stämmer så kan han ju få tro det (: Jag är ju bäst!

Köpt ny tröja med! Vet att det är en fjortis tröja men orkar inte bry mig, bara för att fjortisarna är snabba ( för en gångs skull) och snor dem snygga kläderna!

Hugs and kisses!

lördag 5 december 2009

IDOL!!!

Vill bara säga en sak: Fy fabian vilken underbar dag/ natt!!
God dame i love this day!
Skriver mer imon och även laddar upp bilder!

KösS folket!

torsdag 3 december 2009

Klarade mig, bara att tuta och köra!

Nu börjar praoen lida till sitt slut, tyvärr!!
Den har varit bäst!
I måndags så tog vi det lugnt kolla på tre filmer och baka muffins och hallongrottor. Tisdagen färgade vi mitt hår :) det blev rått färgat :O sen körde jag upp sista gången med moppe och jag KLARADE mig! yeeee... se upp i backen!! sen gick jag till backa till Nadja så färgade vi det 5vr ( er som inte praoat hos en frisör så står siffran för hur mörkt eller ljust det är och v för violett och r för rött)
Det blev bättre men inte bäst! Onsdagen gick jag upp 7 :O gick till Nadja där hade hon en kvart på sig att ta sig till ´tandläkarna, det värsta var att dörren i bilen gick inte att stänga, så vi körde med öppen dörr, vi kom iallafall tio min sent men hon slapp betala och hon fick sin undersökning. Sen gick vi till Life och sola, yey.... Jag har bikini linje! Sen vandra vi till Nadjas mormor och morfar och åt frukost och sminkade oss o.s.v så tog vi tåget till stan. Där kolla vi runt hittade två julklappar till Annie och Kajsa, Annie kommer ju dö she gone love it!!! Sen tog vi en sväng på donken så vi beslöt oss för att åka hem och baka en kaka och se på film:) så det gjorde vi. Idag har vi kollat på film och fixat det sista med mitt hår... det blev niiiiiice serrö. Imon blir det bara att ta det lugnt, hon skall iallafall styla mig inför IDOL!!!




Veckans misstolkning:
" Jag och Alexandra har redan kännt på varandras" sades av mig ( måste få förklara mig, Nadja ville ha sådana leggins som jag och Allä har så fråga hon om våra var likadana o.s.v)
Så snacka vi om någon känd person vid middagsbordet så hade han varit otrogen så sade jag " ja han skulle man inte kunna säga nej till" Jag menade att hans fru inte skulle våga säga emot... Hoppas ni fattarxD


Tack för veckan underara Nadja!<3

tisdag 1 december 2009

"Nej Oliver, vänta!"


Oh ja, de orden blev sagda x antal gånger idag. Vi har nämligen prao-vecka nu, och den spenderar jag på ett dagis här i Olofstorp och just idag skulle jag försöka klä på en ettåring alla ytterkläder (overall, mössa, vantar, strumpor och skor) och det är inte helt lätt när ettåringen i fråga inte kan så upp själv, inte vill sitta still och inte är medgörlig för fem öre.

Det är inte heller lätt att klä på honom kläder SAMTIDIGT som man ska hjälpa sju andra barn samtidigt. Men de är mysiga, på ett bra sätt :)
Och väldigt charmiga, en liten unge flinar och skrattar bara jag ler åt henne, busungar allihopa ^^

Igår var det också bra, en liten unge vid namn Pontus blev helt salig när jag vek ett pappersflygplan åt honom. Som han sedan inte kunde kasta, men spela roll, han blev glad :)


Efter praoen åkte jag iväg till stallet där Sara "praoar" och fotade henne när hon red Lady. Bilderna blev skitbra (läs: Brusiga och suddiga som faen). Mina händer förlorade känseln när jag åkte hem igen och hela moppen blev nerfrostad, väldigt trevligt. Det är ännu trevligare när man tvingas köra med öppet visir.


Puss!

Louise